Segitenetek? Kisse alulinformalt vagyok az a kerdesem, hogy Magyarorszagon lehet olyan filmet kesziteni mint pl a Narnia ertem en most arra, hogy kentaurok legyenek a film-ben vagy sellok es latvanyos legyen a helyszin stb
Helyszín szempontjából simán lehetne,bár nagyban függene a film témájától.
A kentauros meg egyéb csodalényes dolog már technikai kérdés,hogy van-e akkora tudás egy magyar stúdió kezében,hogy ilyeneket élethűen megalkothasson.Szerintem erre nálunk még várni kell.
Hogyne lehetne. Gyönyörű tájak vannak Magyarországon, amerikai nagy költségvetésű filmek stábjai is jönnek ide forgatni mindenféle témában.
Különben meg a kentaurokat és a sellőket is ki lehet hozni költséghatékonyan, nem szükséges az összes filmkockán full CGI-vel megjeleníteni őket. Én magam, amatőr filmesként is képes lennék ilyet alkotni, szép és látványos módon, ultra-alacsony költségvetés mellett.
Rendben van, majd szoljál. :)
Esetleg azért érdekel a dolog, mert ilyen témájú történetet írsz, és szeretnéd megfilmesíteni?
Én lány/nő vagyok, és már elmúltam harminc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!