Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőm jön hozzánk...

Legjobb barátnőm jön hozzánk holnap. Mivel készüljek?

Figyelt kérdés

12 évesek leszünk(8 nap van köztünk).Holnap jön hozzánk és nem tudom mivel készüljek(pl.:valami süti?, kaja?, keksz? vagy mi???) Netezni is fogunk(nekik nincs netük.)

Meg milyen játékot lehet??

2008. aug. 6. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pontosan: valamilyen keksz, süti, üditő. Ha több órát marad, akkor ennivaló is. A lényeg, hogy ne görcsölj, hogy hogy érzi magát, mert az mindkettőtknek rossz lesz. Szerintem ha már ennyire készülsz rá, hogy jön, biztos, hogy jó lesz, meg ugyebár legjobb barátnők vagytok. :)

[link]

[link]

Interneten ezeket tudnám ajánlani. Az első inkább egyszemélyes, de mivel rengeteg játék van ott(jelenleg 2040), szerintem tudnátok élvezni, a másik pedig kérdés-feleletes, földrészeket birtok elfoglalni. Ide be kell jelentkezni, szerintem ezt is nézzétek meg.

Nagyon jó szórakozást kivánok nektek! Majd irj, hogy milyen volt a napotok.

2008. aug. 6. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szerintem a netes játékok mellett még nézzétek meg a www.teveclub.hu -t ott csinálhattok tevét, akit minden nap gondozhattok :)

tollasozhattok, labdázhattok, elmehettek a közeli játszótérre, fagyizóhoz, bicajozhattok

ha rossz az idő társasjátékozhattok, dvd-zhettek...

nasik, üdítők mindenképpen, de ha ebéd előtt jön akkor sztem kínáljátok meg ebéddel :)

remélem segítettem

2008. aug. 6. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi de a második válaszolónak üzenem hogy már írtam hogy nekik nincs inernetük ezért ő nem fog tudni tevét nevelni.
2008. aug. 6. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Na és a [link] vagy a

[link] mit szólnál,ezen is vannak tök jó játékok.

Ja készitcs sütinek egy jo kis kokuszgolyót,azt könnyen te is elkészítheted,és fincsi is!

2008. aug. 6. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy sikerült a napotok? Hogy éreztétek magatokat?

Első hozzászóló

2008. aug. 8. 00:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon jól. Elmetnünk fagyizni boltokba is.

majd még írok. cyasztok

2008. aug. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!