Mit tegyek? Nem tudom mit csináljak, hogy belém szeressen! Mégis mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Beleszerettem egy fiúba. Kb. 500 km van köztünk sajnos. Régen a mi sulinkba járt, akkor még nem beszéltünk. Most elkezdtünk facebookon beszélni és én beleszerettem. Ő azt mondta az egyik barátnőmnek hogy tetszek neki.. Nem tudom mit tegyek! Én járni akarok vele de nem tudom ő akar e. Kérlek segítsetek! Mit csináljak hogy belémszeressen?2014. aug. 13. 17:25
1/3 anonim válasza:
Szia:) hány évesek vagytok?ha elég érettek vagytok akkor szerintem megtudod vele beszélni a dolgot és ha te is tetszel neki nem tudom mire vársz!:) és nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!