180 cm vagyok és csak 14 éves lány :/ szerintetek? Az előny?
Modellnek túl magas vagy. Ha puszit akarnék adni, vagy le kellene előbb ülnöd, vagy nekem kellene egy létra.
Ha a lányokra oly jellemző módon nálad két fejjel magasabb barátod szeretnél majd, két méter alatt mindenki kiesik.
Viszont jól látsz akkor is moziban, színházban, koncerten, ha eléd ülnek.
" Modellnek túl magas vagy. Ha
puszit akarnék adni, vagy le
kellene előbb ülnöd, vagy
nekem kellene egy létra."
model ügynök vagy ? (van közöd egyátalán a modelséghez?)
és ha csak fikázod akkor neirj semmit
kérdező ha azt mondták " többen
mondják jó lennél modellnek"
akkor arra utaltak pl hogy szép vagy , tetszel neki :)
Kedves ifjú hölgy! Második válaszoló aggódik amiatt, hogy én bántottalak az első válaszban. Semmi nem állt, áll távolabb tőlem. Remélem, te nem annak vetted.
Én csak próbáltam nem drámai komolysággal válaszolni, hiszen szerintem neked sem okoz lelki válságot az adottságod.
A magas lányok a még magasabb fiúk társaságát keresik, s abból aránylag kevés van. S az olyan alacsonyak, mint én nem is nagyon próbálkoznak megismerkedni colosokkal, mert hogy úgysincs esély. Persze lehet, hogy lenne, de a közfelfogás az, hogy a férfi legyen a langaléta.
zavarna?
Azért nem 1 fejjel,csak féllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!