Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Najó.18 éves " kis " fiú...

Najó.18 éves " kis " fiú vagyok. Megnéztem az utolsó ördögűzés filmet és most borzalmasan félek nem merek aludni :S mi tegyek? Most borzalmasan kicsinek és elesettnek érzem magam.

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 23:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
bazmeeeeeeeeeeeeeeeg XD :D ez beszarás , egyél sok fokhagymát XD
2014. aug. 8. 23:47
 22/37 anonim válasza:
Oké, akkor nyugodtan feküdj le, nem kell félni semmitől, az csak egy film. Nyugodtan pisilhetsz nyugodtan nézz tükörbe, kapcsolj lámpát, nem lesz semmi. A csapból is víz fog csak folyni. Teljesen telihold sincs! Na, megnyugodtál?
2014. aug. 8. 23:47
 23/37 A kérdező kommentje:
igen kicsit megnyugodtam, de ígyis félek mert mi van HA ?:S
2014. aug. 8. 23:48
 24/37 anonim válasza:
Nincs ha. Csak ez a kibasott lassú rohadt tmobilos mobilinteret ez van! Szart se ér! Lassú, mint a tök!
2014. aug. 8. 23:51
 25/37 anonim ***** válasza:
semmi baj, de azért kezdj imádkozni. egyszer én is megnéztem, aztán hajnal 3kor leesett minden az asztalról, és elment az áram. semmi nem történt velem, de láttam valamit a sötétben ez biztos. viszont én nem félek tőlük mert már többször is láttam, szellemet meg ilyeneket, voltak köztük gonoszak is. szerencsére csak azokra támadnak akik félnek, mert ők védtelenek. szép álmokat, tartsd vissza a pisit mert a fürdőszobatükör a legveszélyesebb.
2014. aug. 8. 23:53
 26/37 anonim ***** válasza:
állítólag volt akinek ezután a film után megjelent az antikrisztus....ne akard eg tudni mi lett belőle :/ jó éjszakát....
2014. aug. 8. 23:59
 27/37 A kérdező kommentje:
nagyon remélem hogy csak viccelsz :S nem fogok merni most már kimenni wc re:S
2014. aug. 9. 00:01
 28/37 anonim ***** válasza:
egyre hangsabban ugatnak a kutyák...ez pesdig azt jelenti, hogy az antikrisztus megérezte a félelmed [link]
2014. aug. 9. 00:13
 29/37 anonim ***** válasza:

És ez mért a szexuális kat.-ba van, tán félsz, hogy megszexuál? :-P :-D

Ez a kép nem vészes, ahhoz képest miket láttam az elmúlt pár napban..

2014. aug. 9. 00:16
 30/37 anonim ***** válasza:
linkelj már párat XD
2014. aug. 9. 00:26
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!