Najó.18 éves " kis " fiú vagyok. Megnéztem az utolsó ördögűzés filmet és most borzalmasan félek nem merek aludni :S mi tegyek? Most borzalmasan kicsinek és elesettnek érzem magam.
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 23:18
11/37 anonim válasza:
Ezért jó lànyokkal nézni az ilyen filmet. Engem megnyugtat, hogy barátnőm jobban parázik.
12/37 anonim válasza:
Fent van neten?
Àt tudod küldeni?
Imádom a horrort :) (16/L)
13/37 A kérdező kommentje:
dehogy nézek be az ágy alá, most komolyan szivattok? :S ennyire nehéz megnyugtani? jobban parázok mindt eddig, jah, és nincs barátnőm....
2014. aug. 8. 23:35
14/37 anonim válasza:
Búúú! Hallod az ajtócsikorgást?
Amúgy a szellemek sokszor az ágy alá bújnak, meg a szekrénybe...
15/37 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha nem nézel bele a tükörbe, meg nem kapcsolsz villanyt éjfélig, nem bújnak elő!
16/37 A kérdező kommentje:
ez nem szellem hanem démon te nagyon okos, és én volt hogy álmodtam ilyennel és szörnyü volt de a film után még jobban parázok. rohadtul félek. félek lefeküdni, félek kimenni a wc re mert félek hogy kibújik a csapból vagy bárhonnan.... :S és nem viccelek. tudom hogy nem suzabadna ilyeneket néznem, mert későnérő vagyok, de mégis hülye voltam mert már 18 multam és azthittem nem lesz ez :(
2014. aug. 8. 23:39
17/37 anonim válasza:
Amgy majdnem telihold van. Szerinted ez mit jelenthet? :)
18/37 A kérdező kommentje:
szemetekvagytok :S
2014. aug. 8. 23:41
19/37 anonim válasza:
Oké oké, későn érő vagy, de már elég késő van, mindjárt éjfél! Ne nézz tükörbe addig és ne kapcsolj villanyt!
20/37 A kérdező kommentje:
de ennek mi értelme ?
2014. aug. 8. 23:45
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!