Szerintetek a népszerű, nagy álláshirdetési portálokon kívül hol lehet még álláshirdetéseket találni?
Figyelt kérdés
Gazdasági diplomával rendelkezem, és most épp állást keresek. Az a problémám, hogy nem tudom, hogy lehetne még hirdetéseket találni, mert a nagy álláshirdetési portálokon szinte csak a multik hirdetnek, újságokban pedig általában csak fizikai munkalehetőségek vannak. Szerintetek a kis- és középvállalkozások hol hirdetnek? Köszi előre is a válaszokat!:)2010. jan. 12. 20:35
1/2 anonim válasza:
Én a humancentrumon és a cvonline-on is regisztrálva vagyok, de ott is szerintem főleg a nagyok hirdetnek, de azért nézd meg. Expressz.hu-n is van sok kicsik is, de ott meg sok a kamu. Mondjuk egy idő után már felismered az álhirdetéseket. Nézz szét a kozigallas.hu-n is, ilyen diplomával dúskálhatsz az ajánlatok között, csak igényelni kell mindhez erkölcsi bizit, ez 3500 ft körül van.
2/2 anonim válasza:
Szvsz ilyenkor célszerű okosan kocsmába járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!