Mit érdemes venni? Samsung Galaxy S5/Iphone 5s/LG G3?
Ha nagy képernyőt szeretnél, akkor az LG G3-at, mivel kb. ugyan akkora mint az S5, de nagyobb a kijelzője.
Ha eddig nem nagyon volt okostelefonod, akkor az iPhone 5s egyértelmű operációs rendszert és megbízhatóságot kínál. (De szerintem az Apple egy kicsit le van maradva.)
Ha fontos a 16 megapixeles kamera, a vízállóság vagy a pulzusmérő, akkor Galaxy S5-öt vegyél.
Árban és tudásban az LG G3 éri meg a legjobban.
A QHD kijelző egy kicsit lassítja a rendszert, ez a processzor csak "elmegy" ehhez a kijelzőhöz. Érdemes lehet megvárni a Snapdragon 805-ös procival érkező modellt, illetve 3GB RAMmal vegyed szerintem.
A következő iPhone-t szeptember 9-én mutatják be, érdemes kivárni, "mit főzött Tim Cook az Apple konyhájában".
Az lg g3 akadozik egy kicsit. Szóval ha már több mint 100000 forintot kiadsz egy telefonért az már inkább ne akadozon.
iPhone 5s relatív an kicsi a képernyője nem olyan jo játszani, filmet nézni és webet böngészni rajta. De az op. Rendszere elég jó.
Samsung s5 szerintem felesleges dolgokért kérnek el plusz pénzt pl. Pulzusmérő + ujjlenyomatolvasó nem a legjobb. A 2gb ram a note 3 után már nevetséges a Samu telefonokban.
Ha már jó telefont akarsz venni vagy vedd meg a Note 3 vagy várd meg a note 4-et.
A note 3 nak is kevés hiányossága van de azokból úgyse használnal ki sokat Pl ujjlenyomatolvasó, vagy pulzusmero. Viszont több rá ja van. A kamerája igaz hogy kevesebb mint az s5 de nagyon jo képeket készít. Plusz a proci kicsit gyengébb de mindent elvisz szerintem több mint egy évig biztosan.
A note 4 pedig abszolút a legjobb telefon lesz 2015 április májusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!