Démonka9999 kérdése:
Melyek a legjobb angol női nevek?
Figyelt kérdés
Egy történet főszereolőjének keresek nevet, de még nem tudtam választani.Melyik nevek a legjobbak egy főszereplőnek? Ti milyen névvel olvasnátok szívesen egy történetet? Kérlek segítsetek :)2014. aug. 6. 17:02
1/11 anonim válasza:
Első kérdés értelmezhetetlen számomra.
Második kérdés: Borbála
2/11 A kérdező kommentje:
angol névre lenne szükségem, de azért köszi.
2014. aug. 6. 17:25
3/11 anonim válasza:
Angol névvel nem olvasnék szívesen semmit. Magyar nevekkel, magyar helyszínekkel mi a bajod?
A kérdésednek semmi értelme. Ha névadásnál elakadsz, mi lesz a történettel?
4/11 A kérdező kommentje:
nem akadtam el. egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye. a kérdésem nem értelmetlen, igenis van értelme.
2014. aug. 6. 17:34
5/11 anonim válasza:
Én legjobban a Lillyt és a Susant szeretem. :)
6/11 Csak egy Jack gazda válasza:
Linzy Taylor Jessie :) sok fajta van
7/11 anonim válasza:
April, Carsyne, Kimberly, Corinna
8/11 Gyémántlány válasza:
Aranyos, hogy valakik lepontozzák a hasznos válaszadókat.
Kérdésre válaszolva: Sophie, Isabelle, Jane, Charlotte, Elizabeth, Katherine, Mary, Rose, Francis
Olyan nevet kell találnod a karakternek, ami passzol a személyiségéhez. Sajnos, nem írtad milyen lány az illető, ezért így nehéz.
Mert, ha laza és játékos, akkor: Monica, Michelle
Ha szolid, és csendes: Claire, Anna
Ha vad és fékezhetetlen: Cameron, Cindy
Attól függ, te milyen személyiségeket milyen nevekhez párosítasz.
Remélem segítettem :)
9/11 anonim válasza:
Katherine,Sissy,Sarah,Jennifer,Elena
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszenek pl: Audrey, Jane, Samantha, Claire, Elison, Tina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!