Imádok takarítani és?
Figyelt kérdés
Imádok takarítani, rendezkedni a szobában, főzni, mosni és teljesen lehangol, ha nincs mit csinálni.
Mi mással tudnám magam lefoglalni?
Más is van így?
2014. aug. 5. 18:49
11/17 anonim válasza:
Melyik városba költöztél ilyen frissen? :)
12/17 A kérdező kommentje:
Nemcsak városba, de egy teljesen mások országba.
2014. aug. 5. 19:00
13/17 anonim válasza:
Az szép. Annál több ok arra, hogy szépen kikapcsold a gépet, és elindulj. Ha esetleg Hollandiába érkeztél volna, és megírod a várost, lehet, hogy tudok 1-2 ötletet adni, éltem kint egy évet :)
14/17 A kérdező kommentje:
Németország
De sajna mindig esik és hideg van, elég lehangoló odakint
2014. aug. 5. 19:10
15/17 anonim válasza:
Ott csak átutazóban jártam sajnos. Ettől függetlenül mondjuk felvehetsz valami strapaszerkót, aztán hajrá, fedezd fel a várost
16/17 anonim válasza:
Nem, mert százmillió dolog van amivel el tudom magamat foglalni, olyan nincs, hogy "nincs mit csinálni". Takarítani maximum azért "szeretek" mert szeretem, ha rend van, de magát a takarítást nem tartom annyira szórakoztatónak. Főzni meg csak akkor szeretek, ha a barátom is itt van, magamnak nem nagyon szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!