Mit csináljak egy ismeretlen külföldi hívás esetén? (bővebben lent)
Kulfoldi szamot visszahivni? Minek? Van ott rokonod, ismerosod? Vartal onnan hivast?
A helyedben tulzottan nem csodalkoznek, ha a visszahivasod percenkent sokszaz forintba kerult volna, de meg is erdemled.
Először: A kérdésemre választ és nem szemrehányást vártam...
Másodszor: Ha nyugdíjas vagyok és szemüveges, és ha hajnal fél hatkor felhívnak és nem látom a számot, ráadásul úgy, hogy a fiam és a párja gyereket várnak (azt hittem a kórház az), akkor gondolkodás nélkül visszahívom.
Feltettem egy értelmes kérdést, nem tudom miért olyan megerőltető normális választ írni.
"Ha nyugdíjas vagyok és szemüveges, és ha hajnal fél hatkor felhívnak és nem látom a számot"
Vegyél egy nagy kijelzős készüléket, édesapám, ha nem látod a számokat, mert ez így nem oké.
Amúgy meg kamuzol, mert a visszahívó funkciót látod a képernyőn, a számot meg nem?
"a fiam és a párja gyereket várnak (azt hittem a kórház az)"
Vazze, Montenegróba jár szülni a fiad...?
"akkor gondolkodás nélkül visszahívom."
Na ez a gond. Gondolkodni KELL, érted? Még egy nyugdíjasnak is.
Az ilyeneknek szokták az árubemutatós hétvégén eladni a víztisztítót meg a matracot egymillióért részletre.
"Feltettem egy értelmes kérdést, nem tudom miért olyan megerőltető normális választ írni."
Adtunk pár értelmes választ az ostoba kérdésedre, nem tudom, miért olyan megerőltető felfogni.
Ez volt a kérdésed, ha már elfelejtetted volna: "Mit csináljak egy ismeretlen külföldi hívás esetén?" Erre megmondtuk, hogy mit csinálj: ne hívd vissza. Mi a tökömеt nem vagy képes ezen megérteni?
Nem fogok szájharcolni... de a pontos kérdésem ez volt:
"Félnem kellene, hogy levontak egy csomó pénzt? Vagy csak néhány fiatal szórakozik?"
Kérlek titeket, hogy ERRE a kérdérsre válaszoljatok.
Nézd kérdező, van igazság abban, amit kifogásolsz, de hát az a helyzet, hogy a közönség jelentős részét unatkozó tizenévesek adják. És rengeteg olyan kérdés van, amelyik állandó, vagy gyakrabban ismétlődik, mint kellene.
Bár magam is hatvan fele járok, csípi a szemem, hogy mindig mindent előröl kell kezdeni. S hát számítógépes ismeret sem nagyon kell ahhoz, hogy ha gyanús hívást kapok, akkor nem hívom vissza. Hát ezért történhetett, ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!