Milyen keresztnevet adnátok ilyen ritka vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Én leszek majd a keresztszülő és segíteni szeretnék a válsztásban,de nekem sincs ötletem.Fiú-lány egyaránt érdekel,mert nem tudják a szülők még a nemét.Islai lesz a családnév2010. jan. 12. 11:42
1/19 anonim válasza:
Nagyon sokminden illik hozzá. Kezdve a hétköznapitól ( Islai Viktória), a különlegesen át (Islai Szelina). Nem tudom, ezt hogy ejtik ezt a nevet? (islainak, vagy izlainak?)
3/19 anonim válasza:
Ágoston
Botond
Mátyás
Tamás
András
Adorján
Ákos
Márk
Andor
Lívia
Anna
Annamária
Alma
Jázmin
Noémi
4/19 A kérdező kommentje:
s-nek,ahogy írják!:-)Köszi a választ!
2010. jan. 12. 11:52
5/19 anonim válasza:
Fiú: Islai Gábor, Máté, Gergely, Ádám, Andor, Ármin, Balázs, Bálint, Bence, Barna, Barnabás, Botond, Viktor, Iván, Márk, Károly, Zoltán, Koppány, Hunor, Márton, Péter, Tibor
Lány: Islai Kata, Katalin, Mónika, Tünde, Anna, Annamária, Ágota, Alexa, Amina, Berta, Brigitta, Barbara, Bianka, Babett, Boglárka, Gerda, Gréta, Gitta, Nóra, Dóra, Dorottya, Virág, Hajnalka, Heléna, Hermina, Mia, Tamara, Kinga, Kíra, Zója, Kitti, Míra, Zsuzsanna, Zsuzsa, Zsanett, Vivien, Viktória, Viki, Veronika
Csak néhány ötlet ritka illetve hagyományos nevekből.
6/19 anonim válasza:
Mónika. :)
S-el vagy Sz-el semmiképp ne kezdődjön. :)
9/19 anonim válasza:
Nekem rögtön a Georgina ugrott be. Islai Georgina. Szerintem jól hangzik.
10/19 anonim válasza:
Islai,Csenge, Kincső, Boglárka, Margaréta, Roxána, Lizbet,Bernadett. Fiú:Alexander, Attila, Zsombor, Balázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!