Mit lehet csinálni a szomszéd kutyáival, hogy ne ugassanak állandóan?
Figyelt kérdés
Titeket nem zavarna, hogy a szembe szomszédba van egy idióta kutya amelyik egész nap ugat csak akkor nem ha szarik, eszik, iszik. S mellettünk meg van 2 amelyik az előzőhöz társul egész este.2010. jan. 12. 11:30
11/14 anonim válasza:
Ahogy eddig is próbálták elmondani: eldöntheted, hogy pont lesz@rod, vagy kockáztatnál inkább. Esetleg tyúkper önmagad leckéztetésére.
12/14 A kérdező kommentje:
Ez ahol élek Üdülőövezet nem állátkert! Nem megyek én sehová ki fizettem én elég borsos árat hogy itt legyek 30.000 Ft/ m2 csak a telek! A Tanya tudod nem nekem való lehet másnak menő dolog de nekem nem!
2010. jan. 29. 16:03
13/14 anonim válasza:
Az van, hogy a szomszédod elbliccelte a szokásos mérlegelést, ami a kutya választásakor legalábbis illő. Azt hiszed, neki nem táncol az idegein, ahogy teli szájjal ugat be az ablakán a saját hibbant kutyája? Elsősorban az ő gondja és az ő ügye. Most így nem oldja meg a saját gondját, amit meg se előzött azzal, hogy megnézi, milyen vérmérsékletű kutyát hoz és honnan.
14/14 anonim válasza:
A kutya gazdájának sintértelepre vitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!