Hogyan tovább? Nem látom már értelmét.
Hol is kezdjem...
Eléggé céltalan az életem. Nincsenek hobbim, amit szívesen csinálnék, nincsenek barátaim, akikkel esetleg elmehetnék valahová, de, ha lenne sem tudnánk miről beszélni, mert nincs semmi, ami érdekelne...
De ha még ez nem lenne elég...
Az elmúlt legalább öt évben elég furcsán viselkedtem... Egyszer nagyon fenn, egyszer meg nagyon lenn. Aztán eljött a nap, amikor majdnem vonat alá ugrottam, de megint kattant valami és akkor fordultam segítségért. Két hetet töltöttem pszichiátrián, bipoláris affektív zavart diagnosztizáltak, majd felírtak egy gyógyszert (Aurorix).
Sokat nem segített. Pedig legalább egy hónapja szedem. Hangulatváltozásaim, ha lehet, most intenzívebbek, vannak napok, amikor mindent csinálnék, de egyben semmihez nincs kedvem, nincsenek céljaim, amiket meg tudnék valósítani, de hiába is lennének, mert rendkívül dekoncentrált vagyok... No, meg továbbra sem érdekel semmi...
Nem tudom, hogy legyen tovább? Már nagyon nehezen viselem magam és a napjaimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!