12es fültágító után egy 14es szilikon fültágító. Kicsit ki van fordulva, csak nagyon közelrôl vehetô észre. Egy kicsit fáj is, de nem vészesen. Mikorra fog eltűnni ez a kis kifordulás?
Figyelt kérdés
Nem tudom kivenni a tágeszt, mert tegnap délután tettem bele a fülembe a 2milivel nagyobbat, és még feszít. Hogy tudnám mégis kezelni valamivel, hogy hamarabb gyógyuljon?2014. júl. 26. 16:28
1/5 anonim válasza:
Szia!
Kenegesd neogranormonnal és betadinnal.Vagy ha neogranormon vagy mi nincs akkor valami más bőrnyugtató,gyulladáscsökkentő krémmel.
Ha 4-5 nap múlva is ilyen szerintem vedd ki és tegyél bele kisebbet,és majd nekifutsz újra.
Mióta volt benne a 12?Csak mert nekem is pont 14 milinél volt ez.xd És 6 osról kezdtem újra...Most már 16.:)
Csak nekem akkor még vér és genny is jött belőle,nem csak be volt gyulladva.:DD
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsod, több mint egy hétig volt benne, sôt szerintem majdnem két hét is volt. csak nagyon kicsit van kifordulva és alig észrevehetô.
2014. júl. 28. 01:12
3/5 A kérdező kommentje:
és az igaz hogy ha kicsi a kifordulás akkor elszárad az a kis bôrdarab?? egyik ismerôsöm mondta akinek szintén van fültágesze.
2014. júl. 28. 01:22
4/5 anonim válasza:
Nekem volt,hogy lejött róla egy kis darab.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor várok pár napot, addog is kenegetem. :D
2014. júl. 28. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!