Fültágítás tüskével (kúppal) hogyan?
Figyelt kérdés
Most szeretném elkezdeni tágítani a fülemet, van 1.3-tól 10mm-ig "tüske" szettem. Még nem tudom, hogy mekkorára szeretném tágítani, (max 5mm-re gondoltam, mert fölötte van még 2 lyuk a fülembe) szóval milyen időközönként lehet áttolni a tüskéket? Pár nap/tüske? ill. a kis gumik (2) amit adtak hozzá, azt egyiket előre, másikat hátulra?
Válaszokat előre is kössz
2014. júl. 3. 12:08
1/3 anonim válasza:
Szia!
Akkor told át a tüskét (mindig csak egy picit) ha már nem fáj, addig amíg birod.
Szerintem 2(egyénfüggő) nap/ 1 méret. Körülbelül egy hét alatt ki tudod 5-ig húzni.
(Nekem 3mm-ről lett 8mm 2 nap alatt de valami nagyon fájdalmas volt azért csináld lassan.)
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, nem kapkodom el, este beraktam 2mm-eset, most 3-as van, de ez már húzósabb, szóval szép lassan majd eljutok 5-ig :D
2014. júl. 4. 10:38
3/3 anonim válasza:
Üdv! Igaz, én nem tüskével tágítom a fülem, hanem házilag, de azt javaslom hogy heti 2mm-el haladj. Ez nem túl lassú,és nem is túl fájdalmas. Ne felejtsd el fertőtleníteni! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!