Hogy kell egy képről úgy kivágni egy személyt PNG típusú fájlként, hogy paintban egy számomra tetszőleges háttérbe beilleszhessem?
Figyelt kérdés
Photoshopot nem tudok, és nem is szeretnék használni.Aki nem érti: ki akarok egy képről vágni valakit.Úgy akarom kívágni, hogy ő megmaradjon, de a háttérből semmi sem.Paintba be szeretnék rakni egy másik hátteret.Ezután beillesztem azt a képet, ahol a háttér ki van vágva és csak a valaki van rajta háttér nélkül, és ezt egyszerűen a háttérre szeretném rakni.Valaki tudja hogy kell? Kérlek csak működő megoldásokat írjatok, mert már több programmal is próbáltam, és mentettem PNG formátumba, de soha-soha nem tűnt el a háttér mikor beillesztettem paintbe.Kérlek írjatok valami megoldást, már nagyon rég óta keresek valami ilyesmit. :(2014. júl. 25. 16:06
1/1 anonim válasza:
Paint-be nincsen átlátszóság se rétegek, próbáld meg gimppel baromi egyszerű és ingyenes program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!