Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben az esetben...

Szerintetek ebben az esetben mit tehetünk?

Figyelt kérdés
Négy hónapja költöztünk egy lakásba, a férjemmel. Szépen felújítottuk sok időt, pénzt, energiát, belefektettünk. Mikor megpihenhetnénk, kiderült, hogy a szomszédunk egy elmebeteg! De nem az a csendes bolond tipus. Harmincas éveit tiporhatja, a szüleivel lakik, akik nem mellesleg elváltak. Nap különböző időpontjaiban kint áll az erkélyen, és onnen kiabál le a parkba az éppen arra járóknak. De nyomdafestéket nem tűrő mondatokat. Ha nem az erkélyen kiabál, a szüleivel órdit állat módjára! De nem egyszer voltam tanúja olyan dühkitörésnek is amit a lépcsőházban vitt véghez, majdnem a szívem ugrott ki a helyéről. Esténként pedig elemlámpával világít le a parkba, illetve át a mi erkélyünkre és közben mondja a magáét. Megkérdeztük a közösképviselőt, azt mondta, nem rég engedték ki a pszichiátriáról, és ha tehetem még a szemkontaktust se vegyem fel vele. Azt mondta véletlenül se próbáljuk meg leállítani, mert kb.olyan mint ha egy gorillának próbálnánk megmagyarázni valamit, és nem fogja fel. Én már rendesen félek esténként egyedül lenni! Ki tudja mire képes egy ilyen ember. Isten ne verjen meg, nem bánteni akarom, ezekkel a szavakkal, de ezt nem lehet bírni. A lakást viszont sajnálnánk eladni, illetve nem vagyok bent biztos, hogy mi vagyunk azok akiknek menni kell.
2014. júl. 24. 19:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!