Mit jelentenek a köv. Közmondások? -Messze ér az igazság keze. -Könnyű a magas fáról lehullani. -Más kertjéből epret ne szedj. -Él mint Marci hevesen. -Deszkát árul Földváron. -Elment kukutyinba zabot hegyezni. -Hencidától Boncidáig folyt a sárga lé.
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 09:47
11/29 anonim válasza:
Nekem is ez a házim, köszi! <3 de tényleg, mit jelentenek? ... :/
12/29 anonim válasza:
Nekem is ez volt a leckém... De az utolsó azt jelenti sárga lé=sőr és Hencidától Boncidáig = messze... Akkora lagzi volt hogy messze el folyt a sőr me sok vót....
13/29 Lipton18 válasza:
Nekem is ez volt a házim, köszönöm!^^ x)
Amúgy, gondolom 3 év múlva már nem vársz választ a kérdésedre, szóval inkább már nem magyarázom el, hogy mit jelentenek :D (mindet nem is tudom, és amit tudok, azt is csak sejtem x) )
14/29 anonim válasza:
Én is így vaok vele..... úgyhogy köszi :)
15/29 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon kösz <3 <3 megoldottad a nyelvtan házim :)
16/29 SIn Jessica válasza:
Nekem is ezek vannak a nyelvtan mf-ben :)
17/29 Mader válasza:
neked is ez van a nyelvtan mf-ben?:DDD
18/29 anonim válasza:
köszi, így már tudom mit kell pótolni a MF-be... :)
19/29 Szekky válasza:
Az elsőnek az a jelentése h nem érdemes hazudni mert az igazság mindenhol utólér. Am nekem is ez a leckém. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!