Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A one piece-t azért nem nézik...

A one piece-t azért nem nézik többen mert fura a grafikája?

Figyelt kérdés
én még nem néztem ennél jobb animét és nem tudom mért félnek sokan elkezdeni

2014. júl. 24. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is az a bajom a One Piece-szel h csúnya és kiráz a hideg a karakterektől meg mindenki csak azért erős mert megeszi azt a gyümölcsöt. Jó lehet mindenki azt mondja milyen jó meg h veri a narutot meg a fairy tail-t meg a bleach-t, de nekem akkor sem jön be. Nem akarok senkit sem megbántani, mindenkinek más az ízlése.
2014. aug. 2. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Én nemrég kezdtem el nézni, imádom :D

Nem értem, mi a baj a grafikájával. Tény, hogy nem full HD, meg olyan, mint a mai animék grafikája, de szerintem abszolút nincs ezzel semmi gond..Persze, ez ízlésfüggő, én ilyen grafikával is tudom nézni.

2014. aug. 3. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Inkább örülj neki, hogy nem lett az egész ilyen Naruto Bleach szerű hülye kiscsajok fantábora.

És amit már előttem is írtak, sajnos az anime a timeskip óta kegyetlenül rossz.

A manga továbbra is kiváló, inkább azt javaslom.

2014. aug. 9. 18:55
 14/14 anonim válasza:
én személy szerint azért hagytam abba a nézését kb a 65. résznél, mert szörnyen idegesítőek a karakterek, és itt a főszereplőkre gondolok, Lufyval és Namival az élen. nekem az egyetlen szimpatikus karakter az Zoro, ha valaha folytatom a sorozatot, az csak azért lesz, mert ő benne van. a többiek kiakasztóak. a grafikájával nekem semmi bajom nem volt.
2014. nov. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!