Először megyek Forma 1-re. Hogyan megy ott a bejutás? Lehet venni valamilyen tárgyakat (póló, stb)? Van normális wc? :D A futam után mindenki megy el vagy esetleg még körül lehet nézni? Melyik a legjobb hely szerintetek?
(véletlenül elküldtem, folytatom még)szóval lehet, hogy csak a 6-os kapun mehetsz be, erre figyelj ne keljen megkerülni az egész pályát, ez is biztos rá van írva a jegyre. Ja, arra figyeljetek, hogy legyen kivetítő, ott ahol álltok és így simán követni lehet a futamot. Wc van simán, nekem még egyszer sem kellett várni rá és viszonylag kultúrárt is. A pálya körül is fel van állítva nagyon sok, szóval van hova elmenni.
Pólók és más tárgyak mindenhol kaphatóak a pálya körül és benn is egy elkerített helyen. Simán lehet ki be járkálni napközben nyakadba a jegyeddel, csak egyszer kezelik le. F1 előtt is vannak betétfutamok, szóval nem unatkoztok egész nap. Ekkor megnézhettek mindent. Futam után én még nem maradtam, de beengedek a célegyeneshez és onnan lehet nézni a díjátadót és lehet összeszedni gumidarabkákat, egyéb lehullott alkatrészeket.
Azt nem tudom mikor van kapuzárás, de nem is nagyon érdemes sietni, mert tömegek indulnak egyszerre haza.
Jó szórakozást! Ha van még valami kérdés leírhatjátok.
Figyi, ez attól függ Lotusat már kapsz egész olcsón, pl sapit akár egy ezresért is a Ferraris méregdrága. De körül kell nézni, ha nem idei évjárat, akkor valamivel olcsóbb. Mikor én voltam, akkor a Mercis még nem ment annyira, most gondolom már van keletje. Szóval sok mindentől függ. Ha délre mész biztos, hogy nem lesz jó helyed és nagyon időd sem lesz körülnézni. 1 felé már megy a pilóta felvonulás és fél kettőkor már felállnak a rajtrácsra. Gondoljátok ezt át.
Nem tudom mivel mentek, ha kocsival akkor számoljatok a dugóval is, tömegközlekedéssel meg fél óra séta legalább a pálya.
Ahogy a fentebb hozzászóló írta, dél az már nagyon késő! Vacak helyetek lesz, plusz lemaradtok a betétfutamokról, ( az is benne foglaltatik az árba).
Apud próbálja meg elintézni hogy ne kelljen bemennie reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!