Mondanátok nekem olyan dolgokat amiket jo ha tud az ember?
Figyelt kérdés
Nem gondolok nagy dolgokra, csak pl ilyenekre, hogy hány bolygó van, vagy hany megyénk van, vagy pl a huslevest meddig kell főzni.minden féle témaban.2014. júl. 22. 17:54
2/7 anonim válasza:
a répafőzelék úgy is jó, ha megfőzöd a répát, és semmit nem teszel bele, csak úgy összeturmixolod
3/7 2xSü válasza:
Jó, mondok egyet: Ha könyveket írnánk tele, akkor is csak töredékét tudnánk összegyűjteni, ami egy ember tud, vagy tudnia érdemes.
5/7 A kérdező kommentje:
:)))köszike:))várok még ilyeneket, tök érdekes, kinek mi jut az estébe igy elsőre.
2014. júl. 22. 21:35
6/7 anonim válasza:
Ha nincs nálad konzervnyitó, akkor elég ha a betonon körkörösen erősen nyomva tartod és forgatod a földön, a konzerv kifog nyílni.
7/7 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy az alábbiakat igazából hibásan fordították, de már nem tudom, hogy hol olvastam.
Szóval:
Halottról jót vagy semmit. (ez a rossz)
Halottról jól vagy semmit. (tehát helyesen, nem elferdítve a dolgokat róla)
Könnyebb átmennie a tevének a tű fokán, mint... (ez a rossz most nem jut eszembe a teljes idézet)
Könnyebb átmennie a - és itt most valami olyan kötél neve kellene, amit régen használtak hajókon - a tű fokán, mint... (a lényegen nem változtat, de mégis hogy jön a tevéhez a tű?)
Mondjuk ez inkább érdekesség, mint "jó ha tudod".
A paradicsom nem zöldség, hanem gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!