Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem olyan dolgoka...

Mondanátok nekem olyan dolgokat amiket jo ha tud az ember?

Figyelt kérdés
Nem gondolok nagy dolgokra, csak pl ilyenekre, hogy hány bolygó van, vagy hany megyénk van, vagy pl a huslevest meddig kell főzni.minden féle témaban.
2014. júl. 22. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés.
2014. júl. 22. 18:02
 2/7 anonim válasza:
a répafőzelék úgy is jó, ha megfőzöd a répát, és semmit nem teszel bele, csak úgy összeturmixolod
2014. júl. 22. 18:09
 3/7 2xSü ***** válasza:
Jó, mondok egyet: Ha könyveket írnánk tele, akkor is csak töredékét tudnánk összegyűjteni, ami egy ember tud, vagy tudnia érdemes.
2014. júl. 22. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
2014. júl. 22. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
:)))köszike:))várok még ilyeneket, tök érdekes, kinek mi jut az estébe igy elsőre.
2014. júl. 22. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs nálad konzervnyitó, akkor elég ha a betonon körkörösen erősen nyomva tartod és forgatod a földön, a konzerv kifog nyílni.
2014. júl. 22. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam, hogy az alábbiakat igazából hibásan fordították, de már nem tudom, hogy hol olvastam.

Szóval:

Halottról jót vagy semmit. (ez a rossz)

Halottról jól vagy semmit. (tehát helyesen, nem elferdítve a dolgokat róla)

Könnyebb átmennie a tevének a tű fokán, mint... (ez a rossz most nem jut eszembe a teljes idézet)

Könnyebb átmennie a - és itt most valami olyan kötél neve kellene, amit régen használtak hajókon - a tű fokán, mint... (a lényegen nem változtat, de mégis hogy jön a tevéhez a tű?)

Mondjuk ez inkább érdekesség, mint "jó ha tudod".

A paradicsom nem zöldség, hanem gyümölcs.

2014. júl. 23. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!