Szeretnék jobban rajzolni. Mit tudok tenni e téren?
Van egy könyv: Betty Edwírds - Jobb agyféltekés rajzolás... Ebben sok okosság le van írva, és nem árt olvasgatni, DE! az egyetlen dolog, ami segít, az az, ha rengeteget rajzolsz magadtól. Tuti el fognak telni napok/évek; és az is biztos, hogy telerajzolsz majd jó pár füzetet, mire valamennyire elégedett leszel a fejlődéseddel, de az egész dolog kulcsa a gyakorlás... Először inkább másolgass dolgokat, hogy javuljon a technikád, aztán meg gondolj ki magadtól szituációkat/embereket/pózokat, és próbáld meg a képzeleted alapján lerajzolni...
Sok sikert! ;)
Nos, én jól tudok rajolni, ezért szívesen ajánlok pár könyvet, és tippeket.
1.:Én már régebben kaptam egy rajzkönyvet, amiben tippeket kaptam.Ezt nem kell megvenni, ugyanis vannak internetes könyvtárak, és ott rákereshetsz!
2.:Én néha felidegesítettem magam olyan okokból, amiért nem is tudom, elszomorodtam, mert nem megy.Ha nem tudsz rajzolni, gyakorolj!Nézz videókat a gépen, pl:ez az egyik csatorna akit egyszerűen imádok!Neve:Sophia Chan
Ő mangákat rajzol, de érdemes megnézni!^^
Remélem, tudtam segíteni!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!