200KG feletti csomagot melyik futárszolgálat vállal?
Nos, az lenne a gondom, hogy vennék használtan kondigépet, amihez jár kb. 130 kg súly, plusz ugye a kondigép kb. 120-130 kg szóval igen nagy csomagról lenne szó. Sok futárszolgálat oldalát végig néztem már, de nem találtam semmit sajnos. A HDT a "nagycsomag" futárszolgálat is csomagonként max. 80 KG-ot vállalna.
Ezért kérem a segítségeteket!
A válaszokat előre is köszönöm.
nekem 200kiló feletti csomagot a postának a nagy teherautója hozott.
csak olyan autó tudja vinni aminek hátul hidraulikus rendszere van és békával húzzák le végül,egy furgonból nem lehet kiemelni és letenni a földre nagy súlyú cuccokat.
itt én a megrendelő voltam,tehát nem én intéztem a szállítást,mivel posta volt így gondolom a postán kell intézni és majd jön a teherautó.
de majd ott elmondják hogy hogy zajlik.
nekem 15be volt a fuvar /több mint 100kilométerre nem helybe/,tófólia rendelés volt,nemrég viszont rendeltem megint és olyan szállítási információt olvastam hogy egészországban súlytól függetlenül 5000ft a szállítás.
azt viszont nem tudom hogy mivel teljesítik ilyen árban mert amit rendeltem csak 60-70kiló volt kb, így sima furgonnal hozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!