Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 200KG feletti csomagot melyik...

200KG feletti csomagot melyik futárszolgálat vállal?

Figyelt kérdés

Nos, az lenne a gondom, hogy vennék használtan kondigépet, amihez jár kb. 130 kg súly, plusz ugye a kondigép kb. 120-130 kg szóval igen nagy csomagról lenne szó. Sok futárszolgálat oldalát végig néztem már, de nem találtam semmit sajnos. A HDT a "nagycsomag" futárszolgálat is csomagonként max. 80 KG-ot vállalna.

Ezért kérem a segítségeteket!

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 19. 16:41
 1/4 dirtboy ***** válasza:

nekem 200kiló feletti csomagot a postának a nagy teherautója hozott.

csak olyan autó tudja vinni aminek hátul hidraulikus rendszere van és békával húzzák le végül,egy furgonból nem lehet kiemelni és letenni a földre nagy súlyú cuccokat.

2014. júl. 19. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, megkérdezhetem, hogy mennyibe került, és hogy bonyolítottad le az egészet? Amúgy én úgy gondoltam, hogy legalább két csomagba kéne szállítani, mert azért a kondigép mellé nem raknám be a tárcsákat, mert egy 20kg-os súly nagy kárt tudna okozni szerintem.
2014. júl. 19. 18:44
 3/4 dirtboy ***** válasza:

itt én a megrendelő voltam,tehát nem én intéztem a szállítást,mivel posta volt így gondolom a postán kell intézni és majd jön a teherautó.

de majd ott elmondják hogy hogy zajlik.

nekem 15be volt a fuvar /több mint 100kilométerre nem helybe/,tófólia rendelés volt,nemrég viszont rendeltem megint és olyan szállítási információt olvastam hogy egészországban súlytól függetlenül 5000ft a szállítás.

azt viszont nem tudom hogy mivel teljesítik ilyen árban mert amit rendeltem csak 60-70kiló volt kb, így sima furgonnal hozták.

2014. júl. 19. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, majd akkor a postát kérdezem meg. Kösz a segítséget!
2014. júl. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!