Lányok szerintetek baj hogy egy pasi magas? Most leszek 16 éves és már 194 cm vaok bevallom már nem szeretnék nőlni nagyobra mit mondtok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 21:26
11/20 A kérdező kommentje:
Hát már apumnal egy kicsit nagyob vagyok o olyan 185 cm lehet
2010. jan. 8. 23:15
12/20 anonim válasza:
A magas pasik tudnak szuper jól kinézni. Még modelnek is elmehetsz, és utána ki nem akarna egy model sráccal járni? :)
13/20 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk szokják mondani hogy helyes vaok ,meg majd ha nagyob lesz a haja meek szoke melire :D
2010. jan. 10. 00:37
14/20 anonim válasza:
Pasiknál a hajfestés gusztustalan.
15/20 anonim válasza:
Életem első és eddigi utolsó szerelme 194-195 cm volt. Én meg 157. :D Anyukája mindíg mondta hogy legalább a gyerekeink normális méretűek lesznek :D Egyébként az elején zavart nagyonis de aztán belészerettem és szinte fel se tűnt. A magas pasik általában vonzóak, ha most végiggondolom a magas srác ismerőseimet! 20/L
16/20 anonim válasza:
Jajj fúúúj a hajad könyörgöm ne meliroztasd. Szóba se állnék melírozott hajú pasival. A hideg ráz tőle. És a normális lányok többségét is. :S
17/20 A kérdező kommentje:
ok ak nem fogom
2010. jan. 12. 00:01
18/20 anonim válasza:
Szia! Naná, hogy imádom! Én 174 vagyok, és már elegem van a kis 'töpszli malacokból'. El nem tudnám képzelni, hogy 180 alatt kezdjek akárkivel, de ha efölött van az csak jó:)
Ja, a hajad tényleg ne melíroztasd, eszméletlen b.zis. Bocsi, csak mint jó tanács írtam.
19/20 anonim válasza:
Nem baj, hogy ennyi vagy, sőt! :D Én pici vagyok, mégis mindig a magas fiúk tetszettek. Mellettük biztonságban érezhetik magukat a lányok. :)
20/20 anonim válasza:
Az egyik haverom szintén cm-re pontosan ilyen magas mint te.Szerencsére ő ki is használja a lehetőségeket.Például kosarazik amiben nagyon sikeres,a csajok kajálják,és egy esetleges verekedéskor is jól jön mint elrettentés.
Én azt mondom hogy nőlj csak,jól fog még neked jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!