Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vert-e már át téged a gruppi...

Vert-e már át téged a gruppi (gruppiac) vagy a WsTeleshop?

Figyelt kérdés
Friss tapasztalatokat kérek!

2014. júl. 16. 20:30
 1/2 anonim válasza:

üdv.

Én már régóta és többször is vásároltam a gruppitól, teljesen elégedett vagyok vele, még nem kaptam hibás árut, mindíg a megadott időben érkezik futáron keresztül és csak akkor fizetek ha itt a csomag. épp tegnap jött egy rendelt csomag, szinte havonta rendelek ha látok jó dolgokat a Tv. Shopot nem ismerem.onnan még nem rendeltem.

2015. ápr. 6. 19:45
 2/2 Jakiga111 válasza:

Gruppi ügyfélszolgálat

Kedves Anna!

Szeretnék leiratkozni Önökről. Töröljön a listájukról. Nem teljesült a megrendelésem 2024 december 23-éig sem.

Megrendelés dátuma 2024. július 14.

Szállítás 14 nap.

A megvásárolt gruppi termék:

2 db 7in1 elektromos tisztító kefe 25 W.

Rendelési kód: GX02742257

Rendelési kód: GX02742252

Reklamáló e-mailunkra a forgalmazó Kantató nem válaszolt. Én már csak a kifizetett pénzt kérem vissza.

A Kantató lejáratja Önöket.

Sokan nem akarnak már Önöktől vásárolni és másokat is lebeszélnek erről kedves ANNA, mert inkorrektnek tűnik a Gruppi Kft. magatartása, mint ahogy ez olvasható a Gruppiról írt vélemények oldalakon.

dec. 23. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!