A valóságban is úgy nézünk ki mint ahogy a képen?
Figyelt kérdés
Csinált rólam a barátnőm néhány fotót,majd feltettük a gépre,és szörnyülködve néztem őket...nagyon ronda vagyok rajtuk:(A tükörben sem egy Angelina Jolie nézz vissza rám,de ott még tűrhetöbb az ábrázatom.Valahol itt az oldalon olvastam,hogy mások úgy látnak,mint ahogy mi magunkat a képeken.Ez tényleg igaz???:O2010. jan. 8. 15:31
1/4 anonim válasza:
mindenki másképp látja saját magát, mint a külvilág. és mindenkiről lehet legkülönbözőbb képeket csinálni. vannak olyan emberek, akiket "szeret a kamera" tehát nagyon fotogének.
2/4 anonim válasza:
Na, azért nem mindegy ám milyen fényképezőgéppel készül a fotó! Egy gagyi kis telefon vagy kompakt digitális gép nem adja úgy vissza a valóságot mint egy pl egy Canon DSLR EOS 500D, vagy akármilyen komolyabb gép, na meg persze az sem mindegy milyen objektívet használunk... egy halszemobjektív például egyáltalán nem alkalmas portré fotózáshoz, mert nagyon torzít.
3/4 anonim válasza:
A fénykép csal! Rólam is készult pár olyan kép, amin nagyon csúnya és elonytelen vagyok, pedig nem is.. A kép jobban kiemeli a hibáidat, de ha jól pózolsz be akkor lehet jobban nézel ki rajta mint valóságban!!
4/4 anonim válasza:
Nem tudom igazábol, hogy ez hogyvan csak a saját tapasztalatomat tudom veled megosztani!
Élőben baromi csúnyának mondom magam, mert nem vagyok valami szépség, igaz átlagos se, de mégis csúnya... Namost képeken, mindenféle fotóbolt nélkül sokkal türhetőbb, néha pedig szebb fejem van. :O Ezek szerint fotogén vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!