Hogyan nyugodjak meg könnyen, hamar?
Erre sajnos csak egy könnyed, és gyors módszer van. Uninstall és fel kell állni a gép elől. (saját tapasztalatból mondom, én MMO-ztam évekig.) Amikor a játék már nem szórakozás, hanem csak "idegforrás" akkor ott kell hagyni a francba. Megpróbálkozhatsz single player játékokkal, ott többnyire kevesebb a frusztráció. A közösségi játékok (mint az mmo, moba, FPS-ek multija, stb) nagyon frusztráló lehet. Ott nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt az ember elképzeli. Ha ezt nem tudod kezelni akkor ott kell hagyni. Csak akkor érdemes ezekkel a játékokkal játszani, ha képes vagy lazán kezelni azt is, ha nem nyersz. És itt most teljesen mindegy, hogy miért nem. Te szúrsz el valamit, "hülyék" a csapattársak, valaki DC-zett. Nem számít semmit.
Ne juss el oda, hogy a valós életedbe is problémákat okozzon ez a dolog. A játék csak szórakozás (vannak tapasztalataim a témába, tudnék mesélni :) ).
Köszönöm a válaszokat
A legelső kommentelőnek csak annyi, hogy szoktam kijárni haverokkal, de pl este, mikor mindenki megy haza, és utána leülök a gép elé, akkor szokta ideges lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!