Tudtok olyan folyékony szappant ajánlani ami nem síkosítja az ember kezét, azaz könnyen lemosható?
Pár folyékony szappant már kipróbáltam, de egyik sem olyan jó mint a sima szappan, mindig marad utána a kezemen valami adalékanyag amitől olyan síkosnak, csúszósnak érzem a kezemet és csak ha 2 percig dörzsölöm a kezem a víz alatt csak akkor jön le. A sensitive szappanok tuti ilyenek, de a nem sensitive-k között sem találtam még meg a legjobbat. Értem, hogy jó mert sensitive és ezért nem szárítja úgy a kezet, de ha ennek az az ára, hogy evés közben esetleg lenyalom a kezemről az xy adalékanyagot akkor köszönöm inkább nem kérek belőle. Tehát én inkább olyan folyékony szappant keresnék ami szárítja a kezet!
Eddig nekem csak a bevásárlóközpontokban, plázákban használt folyékony szappan vált be, de nem tudom, hogy olyat hol és mennyiért lehetne venni.
Már félek új folyékony szappant kipróbálni mert nagy valószínűséggel csak a kukában kötne ki az egész. Tehát tudtok ajánlani valami jó márkát ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik és nem 5-600 Ft belőle 250 ml?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!