Nagyon elkeseredett anya és feleség vagyok,nem tudom mi lehetne a megoldás számunkra.Minden nap rettegek hogy valaki jön valamelyik banktól vagy szolgáltatótól.A történet röviden:férjem egy vállalkozónál dolgozott hónapokon keresztül és sajnos csak 3havi munka után után derült ki hogy nem fizeti ki azt a pénzt amiért megdolgozott(egy dolgozójának sem)közben én sajnos nem tudtam miből kifizetni a számlákat vagyis csak egy részét de valami mindig csúszott vagy elmaradt a vége az lett hogy felmondták kölcsönünket,próbáltuk elintézni de csak részletfizetést kaptunk elég sok havi részlettel.Aztán jött a csoda:férjemet felvették dolgozni jó fizetésért azt hittük most már jobb lesz de másfél hónap után felmondtak neki mint utóbb kiderült csak addig volt rá szükség amíg a vállalkozó felvette az utána járó támogatást,most tanácsi segélyen van ez decemberben 5500ft volt most januárban ha minden igaz 28500 lesz.Én anyaságin vagyok 4 gyermekem van és rettegek attól hogy velük mi lesz.Próbáltunk volna kölcsönt hogy mindent kifizessünk és csak egy maradjon amit fizetni kell de sajnos nem sikerült.Tud-e nekünk valaki segíteni vagy valamit ajánlani ami kihúzna minket a bajból?Már próbáltam segítséget kérni a txt-en,volt aki felajánlotta a segítségét de az emberek "tisztelet a kivételnek"mocskos ajánlatokkal éltek(pénzt kínáltak cserébe egy-egy szexuális élményért)én az ilyenekből nem kérek,becsületes és tisztességes vagyok csak éppen nehéz helyzetbe került.
jah és mellesleg okoska: külföldre nyelvtudás kell.
2010. jan. 8. 10:42
12/17 anonim válasza:
tényleg nyelvtudás kell?akkor az én apukám hogy ment ki nyelvtudás nélkül?évek óta kint dolgozik.biztosan oltári nagy a tapasztalatod külföldi munkával kapcsolatban.de szánalmas vagy... vagy talán irígy vagy,hogy másnak sikerülhet?én is tudom mi az,hogy NINCS.De van kiút és nem kell elkeseredni.
2010. jan. 8. 10:46
13/17 A kérdező kommentje:
szakképzett kőműves,bizonyítvánnyal és 10év gyakorlattal ha komoly munka akkor érdekelne bennünket akár külföld is ha belefér,persze próbálkozott már ő is de mindenhol nagyon sok pénz kellett volna ahoz hogy kijusson nekünk meg sajnos nincs,belföldi munka is érdekelné még akkor is ha nem tudna minden nap hazajönni csak kászálódnánk ki ebből a helyzetből.egyébként békés megyeiek vagyunk.
2010. jan. 8. 10:48
14/17 anonim válasza:
tudod mit?:) igen irigy vagyok, gondold ezt;) univerzális visszavágás a buta emberektől a vitákban, rá lehet mondani mindenre:)
nagyon szánalmas vagy...
2010. jan. 8. 10:48
15/17 anonim válasza:
hali, nem tudom, hogy aktuális e még, de ma a metropol-ban láttam hirdetést, hogy keresnek csatornaépítés munkákhoz: kőműves, ács-zsaluzó, villanyszerelő és heggesztő szakmunkásokat. érdekel? mert akkor elküldöm neked magét a hirdetést, begépelem. budapesti amúgy.
ha pestiek vagytok, akkor érdemes ezt az újságot is olvasni naponta, vannak benne hirdetések. van mindenféle.
2010. jan. 12. 09:29
16/17 A kérdező kommentje:
Igen érdekelne bennünket légy szíves küld el előre is köszönöm
2010. jan. 12. 21:49
17/17 anonim válasza:
kérlek adj lehetőséget privát üzenet küldésére, mert elméletileg az oldalon nem adhatok meg telefonszámot, még ha egy álláshirdetés is. itt vagyok melóhelyen egész nap, engedélyezem én is a privátot, oda küldj egy üzenetet és akkor megírom rá.
de nem garantálom, hogy szuper meg jó meg aktuális még a munka(bár tegnap olvastam, szal csak nem járt még le)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!