Nektek ki a kedvenc szereplőtök a Harry Potterből? Miért ő a kedvencetek?
Nekem Perselus a kedvencem már az eleje óta. Nekem különösen tetszett, hogy ő nem volt oda Potterért. Mikor még nem ismertem a HP végét , akkor is éreztem, hogy ő jó ember, csak éppen nem mutatja ki.
Voldemort is egy olyan szereplő akit nem tudok nem kedvelni, legalább egy kicsit. Persze tudom, hogy egy kapitális se*fej volt, még hogy rengeteg embert megölt, még minden, de meg tudtam érteni. Senki sem szerette, senki sem értette, nem bíztak benne, hát érthető, hogy rossz útra lépett. Ő a tipikus Gonosz a történetben,s bár nem egy szimpatikus szereplő, én nem is az, hogy kedvelem, de megértem.
Az Aranytriót nem különösebben kedvelem, mindenbe belekontárkodnak, ostobán, s meggondolatlanul cselekszenek, ráadásul, nagyon előítéletesek.
Dumbledore is egy érdekes szereplő. Vele nincs sok bajom.
A top hármam:
Nymphadora Tonks- Ő a kedvenc kedvencem, mert kiáll amellett amit eltervezett (akkor is ha ez mást bosszant pl. Remust!), de mondjuk elég ügyetlen szegényke!
Remus Lupin- Mert okos, szerény, megértő és elővigyázstos ezért ő a 2. kedvencem!
Sirius Black- A túl önfejű, meggondolatlan ezért nagyon menő! (3. hely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!