Nektek ki a kedvenc szereplőtök a Harry Potterből és miért?
Az összes Weasley (főleg az ikrek) és Draco. Nem tudom miért ,de az ő karakterük fogott meg a legjobban. Harry egyébként néha kifejezetten irritál. Félre ne értsétek, imádom a Harry Potter könyveket ( a filmeket kevésbé). :)
20/l
Sirius.
Mert félreértett, meghurcolt, de mégis pozitív szereplő. Ráadásul imádom a naaaagy fekete kutyákat. Plusz ezért is;
-Are you white?
-No, I am black.
-Are you f*ckin' kidding me?!
-No. I am Sirius.
Sirius, mert nemcsak végletekig hűséges, aki akár meg is halna a barátaiért, hanem bátor és okos is.
Az is tetszik benne, hogy bár pozitív figura, vannak rossz tulajdonságai is: sokszor vakmerő, meggondolatlan, fiatal korában amolyan tipikus rosszfiú.
De minden hibájáért, csínytevéséért keményen megfizet. Nehéz élete van, családja kitagadja, ártatlanul letartóztatják, majd bujkálni kényszerül; mégis képes önzetlenül szeretni és védelmezni azokat, akiket szeret, és kész kockára tenni az életét a sötét oldal elleni harcokban.
Szerintem jobban összeillenek, mint Harry Chóval.
Harrynek pontosan ilyen életvidám lányra van szüksége.
Én örültem, amikor összejöttek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!