Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Napi hány órát dolgozhat a 9....

Napi hány órát dolgozhat a 9. osztályos, a nyári gyakorlaton és elvihetik-e szülői beleegyezés nélkül más megyébe dolgozni?

Figyelt kérdés
Az unokám egy szakközépbe jár és más megyébe vitték el szakmai gyakorlatra. Nem is szóltak csak hívta délután a gyerek a szüleit, ott alszanak ahol dolgoznak. Ruhacsere és ennivaló nélkül mentek el. Lehet-e ilyet csinálni?! Több szülő reklamált mert több panasz is van arra az maszek vállalkozóra aki foglalkoztatja Őket. Sajnos az iskola a vállát vonogatja igazán semmit nem tesz.Igaz meg kell tanulni dolgozni némelyik gyereknek de azért már bocsánat, napi hány órát lehet dolgoztatni egy tanulót?! Reggel fél hatkor elmennek és ha nem alszanak ott mint a múltkor is váratlanul akkor este 8 kor jönnek haza,másnap ugyan így!
2014. júl. 11. 10:22
 1/3 anonim válasza:
Annyit dolgozhat, amennyit a munkaadója akarja, és oda viszi, ahol munkát talál. A maszek világ ilyen, és ö ezt tanulja. De ha megtanulja a szakmát, akkor ő is vállalhat ott, és annyi munkát amennyit akar.
2014. júl. 11. 10:28
 2/3 anonim válasza:
Ebben tévedsz ha maszek ha nem elö van írva, hogy kis korú nem vállalhat munkát csak diák munkát vagy iskolához tartozó munkát válalhatja el ami maximum 6 óra velem is megtörtént csak engem már 12 órára is befogtak és ezt 2hétig bírtam így hát feljelentettem a
2014. aug. 11. 20:44
 3/3 anonim válasza:
Febocsi csak véletlen elöbb küldtem el na anyi, hgy azóta ki fizettek es nem 12 órázok hanem csak 6 megérte szólni megjegyzem amikor 12óráztam nem kaptam 1 forintott se.. Ilyet nem szabad anyiba hagyni.
2014. aug. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!