Riport készítése beleegyezés nélkül. Jogukban állt ez?
Ma gyanútlanul állok az utcán, majd egy hánynivalóan kedves hölgy megszólít, hogy "Szia, ne haragudj". Természetes, hogy odanézek, azt hittem, hogy valamit kérdezni akar. Kérdezett is de közben a kollégája már nyomta a képembe a kamerát és a mikrofont. Megkérdezte a túlságosan bűbájos agyonsminkelt hölgyike, hogy nem gondolkodtam még azon, hogy leszokok-e a cigiről, mert ma van a dohányfüst világnapja. Mérgemben meg sem tudtam szólalni otthagytam őket. Majd nagyon megijedtem, mert féltem, hogy akaratom ellenére adásba kerülök, már azon is gondolkodtam,hogy megteszem a feljelentést ellenük. De szerencsére megláttam, hogy ott vannak még a helyszínen. Odamentem hozzájuk és megkérdeztem, hogy nagyon remélem, hogy nem leszek benne a műsorban, ennyit mondott továbbra mérhetetlenül nyájasan, hogy érzékelte, hogy nem.
Jogában volt ezt tenni, hogy bekapcsolt kamerával rám "támadt" az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!