Pszichológia vagy színészet?
Nagyon fiatal vagy még, nem kell elsietned a pályaválasztást, ugyanis rengeteg időd van. Elég akkor eldöntened véglegesen, mielőtt kiválasztod majd, melyik tárgyakból szeretnél érettségizni (és ehhez még legalább 2 éved van). Én amondó vagyok, nézz utána ezeknek a szakmáknak jobban, hogy mik a negatívumok, mik az elvárások, milyen lehetőségeid lesznek, és könnyebb lesz a választás.
Ha gondolod, a pszichológiáról tudok neked részletesebben mesélni, ugyanis azt tanulok az egyetemen. Ha vannak konkrét kérdéseid, írj privátban nyugodtan. Elöljáróban annyit tudok mondani, hogy ez egy nagyon kemény szak, nagy a túljelentkezés, nagy a túlképzés, nehéz elhelyezkedni és piszok sokat kell tanulni, nem csak az egyetemi évek alatt (ami minimum 5 évet jelent, általában többet), hanem utána egész életedben.
A színészetről pedig csak annyit tudok, hogy oda még ezerszer nehezebb bekerülni, és nagyon kemény munka árán lehet csak elérni vele valamit. Nekem van egy ismerősöm, a Vígszínházban játszik, valamint egy tv-sorozatban is, mégsem vették fel a színművészetire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!