Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pszichológia vagy színészet?

Pszichológia vagy színészet?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok a csillag jegyem halak tehát nagyon érzékeny és együtt érző vagyok és egyben szörnyen lusta is. Imádok minden művészetet és van is tehetségem. Nagyon szeretek színészkedni de az egész még elég új nekem. Kamaszként sok problémám van de könnyen veszem őket és szeretek segíteni. Nem tudom eldönteni, hogy gyermek pszichológus vagy színész legyek.:/ Tudnátok tanácsot adni? Előre is Köszi!:)

2014. júl. 10. 18:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy még, nem kell elsietned a pályaválasztást, ugyanis rengeteg időd van. Elég akkor eldöntened véglegesen, mielőtt kiválasztod majd, melyik tárgyakból szeretnél érettségizni (és ehhez még legalább 2 éved van). Én amondó vagyok, nézz utána ezeknek a szakmáknak jobban, hogy mik a negatívumok, mik az elvárások, milyen lehetőségeid lesznek, és könnyebb lesz a választás.

Ha gondolod, a pszichológiáról tudok neked részletesebben mesélni, ugyanis azt tanulok az egyetemen. Ha vannak konkrét kérdéseid, írj privátban nyugodtan. Elöljáróban annyit tudok mondani, hogy ez egy nagyon kemény szak, nagy a túljelentkezés, nagy a túlképzés, nehéz elhelyezkedni és piszok sokat kell tanulni, nem csak az egyetemi évek alatt (ami minimum 5 évet jelent, általában többet), hanem utána egész életedben.

A színészetről pedig csak annyit tudok, hogy oda még ezerszer nehezebb bekerülni, és nagyon kemény munka árán lehet csak elérni vele valamit. Nekem van egy ismerősöm, a Vígszínházban játszik, valamint egy tv-sorozatban is, mégsem vették fel a színművészetire...

2014. júl. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!