Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetek jó fej?

Hogy lehetek jó fej?

Figyelt kérdés
A suliban eléggé szélsőséges vagyok. Van amikor dühömben szét tudnám verni a fél osztályomat, de van amikor egész nap csendben vagyok. Na mindegy a lényeg az, hogy nem igazán szoktak velem törődni. Az osztályból csak pár ember van akivel úgy lazán el tudok beszélgetni. 14 éves vagyok, tehát most fogok 8.-ba menni. És szeretném amikor elballagunk, hogy úgy emlékezzenek rám, mint egy rendes osztálytársra. Mostani nyári szünet több mint felét otthon halálra unva magam módon töltöttem. 14 éves fiú vagyok és többször is kiakadtam amiatt hogy nem volt még barátnőm. Szerintem az lehet az olykor-olykor furcsább viselkedésem oka. De most előbújt belőlem egy teljesen másik arcom. De mégis nem tudom mi lehetne a nyerő. Mit csináljak, hogy többen megkedveljenek? Milyen a nyerő stílus? Mit érjek el ahhoz, hogy jövő nyáron ne kelljen már halálra unnom magam?
2008. aug. 2. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 7. végén kiakadsz, hogy nincs barátnőd, mit csinálsz középsuliban, ha épp nem lesz? Lelősz mindenkit? A nyerő stílus, ha normálisan viselkedsz, és próbálsz toleráns lenni másokkal szemben és barátkozz, ha barátokat akarsz. Ha dühöngsz vagy csak kussolsz ezt azt hiszem te is kisakkoztad, hogy nem leszel az év embere az osztályban. Egyébként milyen arcod bújt elő? Ez nem tiszta.
2008. aug. 3. 00:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most megyek középsuliba, és az általános úgy ahogy volt nem érdekelt. Én is utáltam, de ha most visszagondolok voltak jó pillanatok a rengeteg rossz közül. :D
2008. aug. 3. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen te még mindig azzal törődsz hogy játszhatnád meg magad? Én is annyi vagyok most ballagtam el, és tudod mit? Sokakban hagytam különleges emléket, de pusztán azért különleges, mert én nem csípőnadrágban és kilogó tangában masíroztam végig a folyosón ahogy azt elvárnák egy "menő" csajtól.

Az egyediség egy művészet! Menőzhetsz mindenféle baromsággal, de az emberek, találkoznak életük folyamán még egy csomó ugyanolyan emberrel, akik "jó fejek" akarnak lenni, és te feledésbe merülsz.

Tünj ki inkább azzal, hogy önmagad vagy, egyedi, megismételhetetlen, és ne akarj jó fej lenni! Az olyan undorító... Nem vetted még észre? A jó fejeknek nincsenek barátaik, csak emberek veszik körül őket mindig...

A nyár során halálra unod magad? Itt az internet, oly sok mindent tanulhatsz...És persze a tanulás szóra a magadfajta csak fintorog de ha egy téma, érdekel nem lenne jó mélyíteni a tudásod?

2008. aug. 3. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
És mért akarod, hogy úgy emlékezzenek rád, hogy rendes voltál, meg hogy maradandó emléket hagyj? Szerintem nem foglalkoznak vele igazándiból, ha olyan osztálytársak, hogy néha szét tudnád verni őket, ahogyan te írtad. Én sem törődöm velük. (2. válaszoló)
2008. aug. 3. 20:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Mármint nem a modoruk vagy a viselkedésük miaat verném szét őket néha-néha. Csak dühből. Szóval nem igazán velük van a bajom
2008. aug. 3. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk nekem velük volt a bajom, mert 19-ből 13túlkoros volt, tehát nekem kijárt az élet "úgymond" keserű tapasztalata előre.
2008. aug. 3. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Az emberek 20 év múlva nem a "jó fejekre" fognak emlékezni, hanem a szélsőségesekre...
2008. aug. 4. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van! :D
2008. aug. 4. 16:56
 9/9 anonim válasza:
a szélsőséges mondatot kifejted nekem lécci? :)
2008. aug. 16. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!