Miért nem veszik a kövér embereket emberszámba?
Azt kérdezted, hogy miért nem veszik a kövér embereket emberszámba? Erre az a válaszom, hogy valószínűleg* azért, mert az elhízottság akaratgyengeséget sugároz, tehát olyan emberre vall, aki lépten-nyomon elcsábul, ha meglát egy finom falatot illetve nassolással kompenzálja az amúgy lúzer életét. Hiszen aki erős akaratú az nem zabál agybaszájba és aki sikeres, annak nincs szüksége extra kalóriákra ahhoz, hogy a szervezete boldogsághormonnal jutalmazza, pótcselekvésként.
*azért írtam, hogy valószínűleg, mert én felvilágosultabb gondolkodó vagyok annál, hogy közhelyeknek és sztereotípiáknak éljek.
Node: a Te magasság/testsúly arányod még korántsem a fent említett, reklámbéli állatorvosasszisztensi mivoltot sejttet. A másik meg az, hogy senkinek sincs joga bunkó stílusú megjegyzéseket tenni senkire, ráadásul még elég szűk látókörre vall, hiszen nem minden túlsúlyos ember akaratgyenge, hisz sok más oka is lehet, pl hormonális stb stb. Persze Neked jól felfogott érdeked az, hogyha a civilizációs betegségek rizikófaktorait csökkenteni szeretnéd, akkor táplálkozz megfelelő módon. Ez meghálálja magát. Amúgy a legjobb a heccelődésekről tudomást sem venni, mert ha ugrasz rá, akkor a másik fogja nyeregben érezni magát. Attól pedig óvva intenélek, hogy olyat szólj vissza, hogy "neked legalább nem zörögnek a csontjaid, nem úgy mint neki" és hasonló tartalmú dolgok, mivel magadnak is hazudnál vele és az nem hiteles. Amúgy pedig örülj az eddigi fogyásodnak és kerüld a szénhidrátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!