Miért nem veszik a kövér embereket emberszámba?
Minden embernek ugyanannyi joga van.
Jogod van az életre, jogod van a halálra.
Amint látom fogyóztál, tehát az élet mellett döntöttél.
Fontos, hogy "csak így tovább".
Fog ez menni, és ne törődj azzal ki mit mond.
Aki képes volt ennyit fogyni, az tiszteletre méltó!
Tudod hogy ez még nem normál BMI. Lényeg, hogy ne hagyd abba!
Üdv!
Ne keseredj el! Ne azt nézd, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja!
Én ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezem, mint Te. Soha nem mondták még rám, hogy kövér vagyok, de nem is érzem magam annak. Elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok, tudok öltözni, ez alatt azt értem, hogy nem veszek fel olyan ruhát, amiben úgy nézek ki, mint egy kötözött sonka, hanem ami a termetemhez illik. És bejövök a hapsiknak. Bár lehet, hogy ehhez hozzájárul, hogy E-s a mellméretem. :)
Ha elfogadod és jól érzed magad a bőrödben, akkor ez a külsődre is kihat. Ha ragyogsz, azt látják mások is. Ha megbújsz egy sarokban és látják, hogy lelkileg gyenge vagy, akkor kapod ezeket. Tudod, farkastörvények: a gyengét megeszik. Ez a kövérségre is igaz.
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel! Ki tudja, lehet, hogy ezek a lányok is, akiket írtál, szülnek egy gyereket és mázsát fognak nyomni, de akkor majd azzal jönnek, hogy szültek... Vagy lehet, hogy vékony, de nagy az orra, pattanásos... stb. Mindenkiben meg lehet találni a hibát és ha minden kötél szakad, vissza lehet vágni vele.
Te tudod, hogy mekkora eredményt értél már el: 13 kilót fogytál! Ez nagy szó! Le vannak az ilyenek sz...va! Te igenis büszke lehetsz magadra! Csak így tovább!
Szia! Az ilyen buta emberekkel nem kell foglalkoznod! Tudod én kb. 11 évesen voltam 72 kiló, nagyon borzalmasan néztem ki, engem is mindenki bántott, még a tanár is tett rám megjegyzést. Igaz azóta már lefogytam, de még mindig van felesleg a fenekemen és a combomon.. Vannak, akik direkt ezzel idegesítenek, de most már nem figyelek rájuk, csak azokra akik megdicsérnek!
Nem kell lefogynod, sem elbújnod, nem lehet mindenki pálcikaember, nem lehet mindenkinek tokéletes az alakja! Mindenkinek vannak hibái...
Én inkább az olyan embereket sajnálom, mint az a két lány, aki lebeszélt téged a buszmegállóban.. Hogy tud az olyan tukorbe nézni, vagy élni egyáltalán? Mi joga van hozzá, hogy ismeretlenul bántson téged?
Tudod van ez a kérdés, a "mivel érdemeltem ki?".. Van mikor semmivel nem érdemeljuk ki csak rossz társaságban vagyunk! Engem állandóan kihasználnak és stb... De már nem érdekel.
Élj úgy ahogy neked jó és tényleg ne érdekeljen, hogy mit mond pár unatkozó idegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!