Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hisztek a misztikus lényekb...

Nádas viktorja kérdése:

Ti hisztek a misztikus lényekben? És mikben?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Misztikus lényekben nem hiszek. De a fel nem fedezett, a tudomány által még nem tisztázott lényekben igen. Például a Hanyi Istók esetében, vagy a Mátranováki fanyűvő esetét is elhiszem. Ahogy a jetit is. Szellemekben nem hiszek, azok látomások, agyunk játékai. Bevallom hogy a földönkívüliek ide látogatásában sem igazán hiszek. Az UFO-król azt gondolom hogy földön készült titkos korongrepülők. Különben miért zavar el a katonaság minden civilt amikor lezuhan egy UFO?
2014. júl. 8. 14:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk az ufókban én sem hiszek.de azért köszi
2014. júl. 8. 14:31
 3/9 anonim válasza:
Én hiszem, hogy vannak angyalok, szellemek, vámpírok és vérfarkasok, hiszen ezek a legendák valahonnan, valamilyen alapon elindultak. Bizonyára most bolondnak fognak nézni a válaszom miatt, de én elhiszem, hogy léteznek természetfeletti lények.
2014. júl. 8. 15:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy egyet értesz velem legaláb valaki elhiszi hogy létezem!!!
2014. júl. 8. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:

"legalább valaki elhiszi hogy létezem!!" ?????????? Elírtad, vagy most tényleg azt írtad, hogy te egy természet feletti lény vagy????

A kérdésre válaszolva én nem hiszek bennük.

2014. júl. 8. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hüjének nézteke de tudom hogy igen ügyhog egy előre ezt írom:el írtam
2014. júl. 9. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező: ha te tényleg hiszel ebben, akkor vállald is fel, és ne takarózz azzal, hogy hülyének nézünk e vagy sem. És képzeld, engem tényleg érdekel, hogy azt hogy gondoltad. Szóval felteszem ismét a kérdést: Elírtad vagy nem? Ha nem, akkor fejtsd ki, mert tényleg érdekel. Attól, hogy én nem hiszek bennük még érdekelhet a te álláspontod :)
2014. júl. 9. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:
El írtam :(
2014. júl. 15. 08:48
 9/9 Hammer Anita Aranka válasza:
Mindenben hiszek kivéve U.F.O. -ban
2014. júl. 15. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!