Miért jönnek anime szerű borzalmas rémálmaim?
Màr egy hete gyötör egy àlom minden éjjel ugyan azt àlmodtam.
Most sem tudok aludni...
A lényeg az h én voltam Goku baràtnőm meg Judal a Magiból.
Suliban voltunk, és több éven àt nemmondhattuk el senkinek h kik is vagyunk valójàban.
Minden hónapban megtàmadtàk a sulinkat, és mindig meg is védtük.
1 hónap múlva egy olyan nagy erejű ellenfelek jöttek, h pàran Judalt, és a töbieket ( Vegita, Aladin) [ vegyesen volt magi &DBZ]
magamra maradtam, de aztàn beért engem Judal is... De meg kellett védenem őt egy nagyerejű tàmadàs elől, de olyan súlyos sérülést szenvedtem, de azért legyőztük az ellenfeleket.
De mire kiértek a többiek is, addigra én meghaltam, a baràtaim szeme előtt...stb...
másnap lerajzoltam az àlom legrosszabb részét hàtha jobb lesz, de nem.
Vajon miért van ez?
Valami jó tippetek van h miért àldozhattam fel magam, meg h miért mindig ugyanaz az álom?
Vàlaszokat szeretnék, màr 2 napja nem aludtam semmit please!!!
Köszi a tippeket :)
Egy időre le kéne állnom az animéval,
eddig csak a DBZ-t néztem, biztos nem tett jót, h a kedvenc szereplőm meghalt benne. stb...
Már aludtam 6 óràt ez haladàs :)
Jók és hasznosak voltak a tippek!!! :)
Tegnap kimentem a tóra, és nekiálltam festeni, rajzolni. A haverokkal kimentünk görkorizni, rengeteget röhögtem, mert mikor melyik elborult :)
Nagymamámmal sütit sütöttünk, (ha kell a recept leírom nektek is :D)
Fullra kialudtam magam, kellemes nyaralàst mindenkinek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!