Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség, egy animét keresek!?

Segítség, egy animét keresek!?

Figyelt kérdés
Màr jó ideje keresek egy animét. Nagyon régen láttam de emlékszem hogy úgy kezdődik hogy van egy fiú és valahogy valami vasútállomáson lyukad ki, és ott ő meg mèg hárman asszem felszállnak egy vonatra és egy másik világba kerülnek. Ez az első rész és ami még nagyon megmaradt bennem hogy van egy ötödik gyerek aki valahol az anime fele körül találkozik egy ellenféllel és kiderül hogy az a bátyja, de végül a 2 testvér egymásra talál. Lehet h zavarosan írtam XD de nagyon örülnék ha valaki ebből rájön. Jah és az animaxon ment régen már nem a+ volt de még épp h csak animax szal nem tudom kb 2006-os lehet talán vagy 07-es. Előre köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. júl. 6. 21:41
 1/3 anonim válasza:
Szerintem a DIce-a mentőcspat lesz :)
2014. júl. 7. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Digimonok, az új kaland
2014. júl. 7. 09:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Atyaúristen második, örök hálám. Nem ismerelek de jesszus el nem tudod képzelni mennyire feldobtad a napom. Ezer köszönet :)))
2014. júl. 8. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!