Bangtan boys?
Figyelt kérdés
Van itt bangtan boys rajongó? Ha igen ki a kedvenc tagod és miért? :)2014. júl. 7. 12:14
1/13 anonim válasza:
Nekem azóta ők a kedvenc k-pop bandám mióta debütáltak. : ) És a legjobban Suga-t szeretem. Imádom ahogy rappel, táncol, ahogy mosolyog, hogy ő is ír dalokat..és az egész srácot úgy ahogy van. De persze mindenkit nagyon bírok a csapatból.
2/13 A kérdező kommentje:
Ugyanezt gondolom! :) ugyanez a vélemény :D !!
2014. júl. 11. 23:45
3/13 sasuke01 válasza:
Igen és rap monster a kedvencem meg suga meg v ök hárman isten királyok
4/13 anonim válasza:
Jungkook, Suga, Jimin, V elsősorban a kedvencem. Rég óta k-pop-er vagyok :)) De még mindig a maknae a best <3
5/13 anonim válasza:
Jungkook,Rap Monster,Suga :3 ők a favoritok(sorrendben ><"),de természetesen a többieket is nagyon szeretem.
6/13 anonim válasza:
Imádom őket. :)
Jungkook a kedvencem; olyan ééédes. :D Mondjuk sokkolóan fiatal, főleg hozzám képest.
Imádom még RapMon-t és Jimin-t is.
De igazából mindenki AAAANNYIRA szerethető. És rettentően tehetségesek :D
7/13 anonim válasza:
Én imááááááááááádom őket! Naponta 1232532314565 videót megnézek róluk! Jimin a kedvencem! Imádom a hangját, és ahogyan táncol! Meg a mosolyát, meg a testét!! :D:D 16/L
8/13 anonim válasza:
Jungkook (egyszeruen T.O.K.E.L.E.T.E.S. imadnivalo, eszmeletlen tehetseges, ahogy enekel, rappel, tancol... raadasul jar egy + pont a koraert az en 16 evemhez tokeletes:3 odakat zenghetnek de most igy hirtelen nem tudnek egy ertelmes mondatot osszerakni:D), szorosan mogotte Jimin, mostanaban pedig Namjoon es Jin is tuuuuul kozel kerult hozzam. Persze imadom Taehyungot, Yoongit meg Hoseokot is, asdfghjkl annyira tokeletesek 😍
9/13 anonim válasza:
Kicsit megkésve, de én is válaszolok :) Én is hatalmas fan vagyok!Imádom Jungkook-ot, de az örök kedvencem V! Olyan imádnivaló, őrült, mégis gondoskodó, ééés ááá #fangirling-reloaded <3
FOREVER A.R.M.Y
10/13 anonim válasza:
ARMY FOREVERRR!!!!!!!!!!!
imádom őket,kedvenc bandám♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!