Lányok! Tényleg igaz ez az elnevezés?
Így van! A Backstreet Boys a legjobb " fiúbanda " az összes mai csak utánzat. BSB minden fiúcsapatnak a példaképe, Ők az elsők, akik hatalmas sikereket értek el bandában. Talán a New Kids on the Block, de őket nem szeretem. Igaz van közös albumuk a Backstreet Boysszal. Én megvettem, de csak a BSB miatt. A " The Wanted " is említi a BSB-t, fel is léptek előzenekarként a This is us turnén. Bárki bármit mond, el kell ismerni, hogy a Backstreet Boys minden idők legjobb ( már férficsapata ).
Egy koncerten se playbackelnek. Tudom kívülről az összes zenéjüket, tudom milyen lenne, ha nem élőben nyomnák, és egyszer sem szorultak playbackre. Nemrég le lett mondva az In a world likr this turné pár koncertje Németországban, mert Nick beteg lett. De felépült szerencsére. Megtehették volna hogy akkor bejátsszák a dalt, közben tátognak, DE NEM! ;)
Rengeteg rajongójuk van. És megcáfolnám azt is, hogy szinte csak lány rajongói vannak.
A 2014. július 15.-i bécsi koncerten a Pit részen rengeteg 25-35 év közötti pasi állt, akik végigénekelték a koncertet, tomboltak, és nem azért mert melegek! Hanem mert tudják, mi a jó zene, ezen nőttek fel, és tudják értékelni a BSB tagok tehetségét.
Hatalmas rajongótáboruk van a mai napig, és büszke vagyok arra, hogy én is közéjük tartozom!!
KEEP THE BACKSTREET PRIDE ALIVE!
Asszem az előző válaszoló szövege lett az eddigi kedvencem az oldalon :D Nagyon jól megfogalmaztad, és egyetértek mindenben. Azt viszont nem tudtam, hogy Nick beteg volt, jaj :O De örülök, hogy jól van. És igen, szerencsére vannak pasik, akik tudják, mi a jó... És ahogy mondani szokták, real men listen to BSB! Milyen igaz :D
Ennyi lenne.
KEEP THE BACKSTREET PRIDE ALIVE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!