Hasznos a naplóírás?
Persze hogy hasznos mivel utánanézhetsz ha valamit elfelejtessz vagy vissza nézheted a régi szép emlékeidet!
Sokan vezetnek naplót.
ha valami bànt,valami nyomja a szived a legjobb ha naplot vezetsz.
ott mindent de mindent leirhatsz,amit eddig nem tudtàl senkinek elmondani.
Szerintem hasznos, jó mert visszaolvashatod, vagy majd a gyerekednek érdekes lesz, illetve ha tele vagy dolgokkal, s nincs kinek elmondani, oda kiöntehted, megkönnyebbűlve érzed magad. Sokáig írtam én is, de érdekes, ahogy meglett a mostani párom, és összeköltöztünk, már rá se nézek,nem érzem szükségét, talán mindent megoszhatok/megélhetek vele teljesen, ezért.
Jó lenne leírni a dolgokat, hogy meglegyeneke, bár nem tudom, azt a sokat,kinek lenne türelme visszaolvasni, de pl a bimbizó szerelmünkről anno írt soraimat érdekes most olvasni.
Szerintem írj amig neked tetszik
az előttem szólok már kifejtették a véleményemet, így összességében, de én nem csak írni szoktam, bele, hanem rajzolni is, ragasztani is, pl. órai levelezéseimet is berakom :D de van, mikor pici szynes borítékokat készítek, beleteszek vmi üzenetet, tanácsot, vagy éppen idézetet, amit a "későbbi" önmagamnak küldök, és letixózom, h idő előtt nehogy felnyissam, de volt h leviaszoztam egy kicsit :))
matricákat is ragaszthatsz bele, képeket.. én élvezem, és imádom :) 17 vagyok, és 9 éves korom óta írok naplót, bár persze, voltak megszakítások, de tartósan már 1 éve írom, h szinte mindennap. és depresszióból is kimásztam, pánikrohamokból is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!