Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kap felfüggesztettet az...

Miért kap felfüggesztettet az aki csak szemtanú volt?

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A "hamis vád" értelemszerűen "hamis tanúzás"-nak olvasandó ;)
2014. júl. 3. 11:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Én csak annyit tudok amennyit már korábban leírtam.
2014. júl. 3. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz választ, nem kell kérdezni.

Tanúzásért senkit nem csuknak le. Ezt az eset ismerete nélkül is ki lehet jelenteni.

Hogy őt miért csukták le, azt jogász sem fogja neked ennyi infóból megválaszolni. Lehetséges variációkat felsoroltam.

2014. júl. 5. 09:41
 14/16 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek 'kockanyúl' válaszával, annyit hozzátéve, hogy a felfüggesztett ítélet nyilván tartalmaz indoklást is. Tehát az ismerősödet kell megkérdezni, hogy konkrétan miért kapott felfüggesztettet - mi ezt, mint kívülállók, csak akkor fogjuk megtudni, ha megírod nekünk. Kíváncsian várjuk...
2014. júl. 7. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg más az igazság, és más, mint amit te tudsz. Az emberek nem nagyon mondanak ám igazat zűrös esetekben, sokszor amúgy se.
2014. júl. 8. 14:30
 16/16 Synesztro ***** válasza:
26/F nem lehet, hogy cserbenhagyással vádolják? Elviekben meg kéne hogy indokolják, a büntetés mellett, azt is hogy miért kapja, lecsukni nem csukják/ítélik el az embert, az is lehet, hogy a tanú vallomás alatt a rendőrség gyanúsította meg valamivel az ügyből kifolyólag, és akkor a bíróságon már mint vádlottat állítják elő. Legalábbis a párom elmondása alapján aki 4 éve bíróságon dolgozik, több infó hiányában ennyit tudtunk leszűrni, persze lehet hogy teljesen más a szitu, de akkor is le kellett hogy írják/mondják neki, hogy miért kapta, szóval sztem kérdezz rá, ha ismered az illetőt személyesen közelebbről/vagy vele ilyen viszonyban.
2014. júl. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!