Középsuliba megyek, milyen legyek? Hogy öltözzek?
Figyelt kérdés
olyan vagyok hogy imádom haa körülöttem forog minden.szeretem ha néznek ha körbe rajonganak.De nem szeretném hogy előitéletesek legyenek velem.ezért kérem a segitségetek hogy évnyitora milyen sitlusu ruhába menjek.?Rózsaszin az elképzelésem , rózsaszin felső , kicsit kivágottabb,de elegáns ,rózsaszin retikül,rózsaszin feszülős naci és plattformos rüózsaszin magassarkú cipellőcske.És arra gondoltam kiszőkitetem a hajam , most vörös.Mit szóltok.?ha ilen szerelésbe mennék , nem néznének rám .furcsán?2014. júl. 1. 15:09
1/11 anonim válasza:
Rendeztek gólyatábort nektek? Ott lehet ismerkedni. Nem a hogyan öltözzek kérdéssel. Ruhába.
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs gója tábor.Ez egy magán iskola..teli gazdag sznob gyökérrel :S
2014. júl. 1. 15:19
3/11 A kérdező kommentje:
*gólya
2014. júl. 1. 15:19
4/11 anonim válasza:
Ezért is volt régebben jó az egyenruha.
6/11 A kérdező kommentje:
Én inkábba rózsaszin hive vagyok.ha tehetem csak abba járok,fura lenne engem feketében látni pldául vagy akár fehérben..Az nem ios én vagyok
2014. júl. 1. 15:43
7/11 A kérdező kommentje:
az a legrosszabb hogy én magamat akarom adni,csak msáoknak erről az jut eszébe hogy "plázacica" pedig én nem ez vagyok.Ez az iskola kemény lesz elsőre..Sok gazdag sz ob beképzelt emberke,akik aszthiszik övék a vikág és mindent megtehetnek..Tartok etől az uj sulitől,nagyon
2014. júl. 1. 15:45
8/11 anonim válasza:
Kamu kerdes. Senki sem ilyen hulye alapjaraton.
9/11 A kérdező kommentje:
-.- komolyan gondoltam a kérdést -.-
2014. júl. 1. 16:14
10/11 anonim válasza:
Egy közösségbe vannak szabályok amiket be kell tartani. Tőlem mehetsz rózsaszínbe, de szerintem a többség nem ilyenbe lesz, tuti felhívod magadra a figyelmet. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!