Melyik animeszereplő szeretnél lenni ha lehetne a valóságban? Ìrjátok le a tulajdonságaitokat, ami megvan abban a szereplőben is.
Nekem a régi nagy kedvencem Goku
Bár a nevem is elárul.
Csak kíváncsi vagyok ki, ki szeretne lenni.
Engem sokan becéznek Gokunak mert a legenda szerint, 1000 évente, különleges időben 1 szuper csillagharcos születik...
én december 25.-én születtem ami nagyon para szerintem...
Kék a szemem, és neki is, amikor àtváltozik.
Rengeteg barátjàt mentette meg, èn régebben a legjobb barátnőm elé odaraktam a karom hogy ne találja telibe a bőrfoci. Megúsztam egy csukló töréssel. Baràtnőm azt sem tudta hogy köszönje meg.
Na hajrá anime fanok/ fangirlek!!!!
Ki, ki akar lenni !!!!!
Egy jó kérdés:D Olyan karaktert választanék akinek sok a fiú barátja,csinos és okos + sportos:D A Shingeki no Kyojin-ból Mikasa lennék,őt nagyon bírom. Esetleg az Uta no Prince-sama -ból Nanami Haruka,vagy a Kuroko no basuke -ből Momoi Satsuki vagy ha fiú akkor Kise Ryota. Nem tudom mennyire ismered ezt a 3 animét,de ezek a kedvenceim. Kérdező,milyen animéket szeretsz?^^ Az meg kedves volt tőled,hogy megvédted a barátnőd.:)
13/L
Egy az egyben Oreki Houtarou, csak lányban :D
"Ha nem muszáj megcsinálnom, akkor nem csinálom meg, ha meg kell csinálnom, megcsinálom gyorsan."
Ugyanolyan makacs, csendes, kitekert gondolkodású, és életunt fejű vagyok, holott az esetek többségében ez nem igaz. :D Mondjuk külsőre meg pont nem hasonlítunk...
Hei - Darker than Black na ő lennék a való életben :D
vagy
Yagami Light - Death Note
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!