FMA:Edward
Vampire Knight:Zero
D.Gray-man:Allen
Kuroko no Basuke:Kuroko
Yu-Gi-Oh:Yami
A leghelyesebb? Ez egyértelmű:
Kyoya Tategami
(Beyblade Metal Fight)
Egy igazi oroszlán, és ha kell nyugodt is tud lenni...wá mindkettő jellemét nagyon szeretem!
Azaz igazság, hogy az előbb gépeltem ide egy kisregényt képekkel, de kitörölte, úgyhogy most eléggé haragszom magamra. xD
Az én ajánlásom (csak egyet emelek ki most):
One Piece: Monkey D Luffy
Ki lehet röhögni, hogy őt választottam a sok közül, de én őt egyszerűen imádom.:D És igen, ha nem bohóckodnak a gumiemberkével, igenis helyes!:) És legalább vicces-komoly is.
Ha képeket nem is rakok, legalább beírom a többieket.:-)
One Piecéből még szerintem Ace és Zoro is (onnan mindenkit szeretek)
Vampire Knight: Zero
Reborn: Hibari, Mukuro, felnőtt Colonello
D Gray Man: Allen, Lavi
Home Tutor: Sumizome Kaede
Fairy Tail: Natsu, Gray
UraBoku: Luka, Murasame Tsukumo, Renjou Hotsuma... És mindenki, mivel ebben az animében tényleg CSAK bishik vannak.^^
Kuroshitsuji: a komornyikok, persze:)
Sleeping Flower - Juro
Wolfs Rain - Kiba
Weiss Kreuz: Fujimiya Ran
Omerta - Chinmoku no Okite : JJ
Remélem egyenlőre ennyi elég.:) Tényleg bocsi, hogy mégsem lettek képek, de kikészültem xD Lassú nettel sajnos nem vagyok elég erős ahhoz, hogy újra összebogarásszam őket.:')
Sztem
vampire knightból:Kanameee ö a kedvencem kis cukixd
Bleach:hát a Renji ki más?:D
Én ennyi animét nézek többi nagyon nem érdeklxd
Death Note: L
Bleachből annyi kedvencem van hogy fel sem tudnám az összeset sorolni de a legcukibb talán Ulquiorra
Vampire Knight: Zero
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!