Elveszíthetem a legjobb barátom?
Talán a sok rossz dolog hatására ami velem történt, néha elégéé furcsán viselkedek.. és lehet hogy unnya ő is.. de egymással mindíg oylan jól elvagyunk:D csak most h mindkettőnkkel nem sok pozitív dolog történt, mindkettőnknek rossz a kedve, és néha elégéé idegesítjük,untatjuk egymást. Nem akarom hogy vége legyen a barátságomnak mert ő az egyetlen ember az életembe akivel mindent megbeszélek. Sokszor lendített már túl a mélypontokon. csak valahogy most nem működik a dolog. Mit tehetek ez ellen? hogy a barátságunk újra a régi legyen?
16 Fiúk vagyunk mintketten, és heterok azért lejegyzem. Légyszi normális válaszokat, fontos lenne.
Sajnos én sok barátomat veszitettem el! Lett lovéja,lett kocsija.lett uj suli vagy ujj menőbb barátok!
Nos az ilyenek nem is barátok4 Csak én gondoltam igy! ezek az érdekbarátok! Viszont van hasonlo mint a kérdező esete4 Ott az elöttemszolohoz csatlakzom! Felidézni a régi szép időket ha jo ha rossz volt4 És igy az igazbarát ha igaz volt akkor megmarad! De őneki is törekednie kell picit hogy javuljon a barátságotok! tehát ha nem érdekled már akkor hiába töröd magad!
Probálkozz! Sok sikert! reméllem tudtamsehitteni! F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!