Van egy legjobb barátom és ezért majdnem össze vesztünk mondtok valamit rá? (többi lent)
Figyelt kérdés
nah az van hogy a legjobb barátom megharagudott rám mert az ő tesójának a legjobbb barátja olyanokat talál ki h a mikulás buli előtt lemegy hozzá és kisminkelik egymást meg ilyenek és h én nem találok ki ilyeneket meg h azt szoktam mindíg mondani h mindegy de én nem aniyra szeretek kitálni meg parancsolgatni és azért nem találok ki ilyeneket de lécii valamit monndani hogy ne vsszünk össze valami jó programot még a mikulásbuli előtt olyasmit amit a tesójának az lb je talált ki de én ugyan azt nem akaraom mert még azt hiszi h le utánzom és én nem akarom mondtok valamit????2011. nov. 29. 14:41
2/5 anonim válasza:
Vannak itt problémák kérem szépen
3/5 anonim válasza:
Fiatalság bolondság
Hányévesek vagytok ??
12-re tippelek
4/5 anonim válasza:
Ha az én legnagyobb bajom is csak ennyi lenne
Utánozzátok egymást
Idővel megértitek h ez nem baj
5/5 A kérdező kommentje:
amúgy 12 de ,már kitaláltuk mindent :))
2011. nov. 29. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!